وب‌سایت رسمی دکتر حسنعلی محمودی

بزرگترین وب‌سایت مارکتینگ در ایران

وب‌سایت رسمی دکتر حسنعلی محمودی

بزرگترین وب‌سایت مارکتینگ در ایران

وب‌سایت رسمی دکتر حسنعلی محمودی

-مدرس و مشاور صنعت و دانشگاه
-استراتژیست و راهبرد ارشد فروش و بازاریابی در شرکت بوش آلمان
-سخنران،طراح و برگزارکننده همایش های بین المللی کسب و کار





بایگانی



۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

بازاریابی و شیفتگی به برند

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰۱:۱۹ ق.ظ

هر برند ،زمانی از ارزش ویژه بالاتری برخوردار می شود که مشتریان واکنش های مطلوبی را نسبت به فعالیت های بازاریابی آن برند نشان دهند. بنابراین ،تمرکز بر این مساله که چگونه فعالیت های بازاریابی می توانند ارزش ویژه برند را افزایش یا کاهش دهند ،برای مدیران بازاریابی سازمان ها حایز اهمیت است.

 

امروزه با توجه به فضای رقابتی حاکم بر کسب و کار ،توجه به رابطه مصرف کننده_برند از اهمیت بالایی برخوردار است. در بازار های امروزی با افزایش رقابت روز افزون و کاهش تمایز محصولات با هم ،تعیین رفتار مصرف کننده و ارتباط مصرف کننده با برند اهمیت استراتژیک دارد.

در عصر حاضر ،هوشمندی رقبا و مشتریان باعث شده توجه مدیران بازاریابی به منظور حفظ و افزایش سهم بازار به رابطه مصرف کننده_برند جلب شده و به دنبال ایجاد یک رابطه احساسی و عاطفی با مشتریان خود باشند.

شیفتگی به برند به طور فزاینده ای به عنوان رابطه احساسی شدید بین مشتری و برند مطرح می شود. شیفتگی به برند منجر به دلبستگی عاطفی مصرف کنندگان به برند می شود و عوامل رفتاری مرتبط را تحت تاثیر قرار می دهد.  

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۰۱:۱۹
دکتر حسنعلی محمودی

در عصر کنونی ،یک سازمان به واسطه کارکنانش شناخته می شود و پیشرفت سازمان ،ارتباط نزدیکی با سلامتی و تندرستی کارکنانش دارد. لزوم توجه هرچه بیشتر به عوامل انسانی در هر سازمانی بدون شک جزو مهمترین اصول و معیارهای آن سازمان است ،چرا که سازمان ها بدون استفاده از منابع انسانی ،بی معنی و بی اعتبار هستند و فلسفه وجودی شان به خطر می افتد. از طرفی نیروی انسانی ،کار و بهره وری ،تولید و صنعت ،واژه هایی هستند که با یکدیگر ارتباطی تنگاتنگ دارند.

زمانی که سخن از بهره وری نیروی انسانی پیش می آید ،انسان به عنوان یک اپراتور یا به عنوان یک عامل حرکت و نیرویی فعال مطرح می شود. بنابر این دقت ،سلامت و کارایی افراد از مشاغل خدماتی ،تحقیقاتی و آموزشی تا کشاورزی و صنعتی ،از عوامل مهم در بهره وری است.   

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ خرداد ۹۸ ، ۰۱:۴۵
دکتر حسنعلی محمودی