وب‌سایت دکتر حسنعلی محمودی

بزرگ‌ترین وب‌سایت مارکتینگ در ایران

وب‌سایت دکتر حسنعلی محمودی

بزرگ‌ترین وب‌سایت مارکتینگ در ایران

وب‌سایت دکتر حسنعلی محمودی

✓دکتر حسنعلی محمودی
✓تاریخ تولد 1363/04/02
✓دکترای مدیریت
✓مدرس و مشاور صنعت و دانشگاه
✓فرد مهم علمی(373695):Researcher ID
✓مدیرمسئول و صاحب‌امتیاز بزرگ‌ترین وب‌سایت مارکتینگ در ایران
✓استراتژیست و راهبرد ارشد فروش و بازاریابی در شرکت بوش‌آلمان
✓استاد دانشگاه
✓مدرس و مشاور شرکت‌های صنعتی و اقتصادی
✓مدیرعامل مرکز آموزش و توسعه کسب و کار پیشتازان
✓سخنران،طراح و برگزارکننده همایش‌های بین‌المللی کسب و کار
✓مدرس و مشاور بازاریابی،فروش،تبلیغات،برندینگ و مذاکره در شرکت‌های خصوصی و سازمان‌های دولتی
✓چهره موثر علمی کشور
✓طراح،مدرس و مشاور پروژه‌های سرمایه‌گذاری بنگاه‌های اقتصادی_تجاری
✓طراح،مدرس‌ و برگزار‌کننده دوره‌های MBA و DBA
✓مدرس،نویسنده و پژوهشگر نوآوری،خلاقیت،استارتاپ و کارآفرینی
✓مدرس،پژوهشگر و تحلیلگر موسسه مطالعات پیشرفته آمریکا(IAS)
✓مدرس و مشاور توسعه نوآوری در صنعت بیمه
✓مدرس و مشاور سازمان‌های داخلی و بین‌المللی در حوزه کسب و کار
✓مدرس،پژوهشگر و رئیس هیئت مشاوره علمی
✓مدیر و مشاور ارشد فروش و بازاریابی در شرکت‌های بیمه و بانک‌ها
✓مدرس و مشاور توسعه کسب و کار بین‌الملل
✓استاد و سخنران کنفرانس‌های بین‌المللی کسب و کار
✓مدیرعامل،موسس و بنیانگذار مرکز تخصصی همایش‌های علمی
✓مدرس و مشاور اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی ایران
✓مدرس و مشاور تبلیغات،برندینگ،فروش و بازاریابی برندهای معتبر جهانی
✓رئیس کمیته داوران کنفرانس‌های بین‌المللی کسب و کار
✓مدرس و مشاور سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران
✓مدرس و مشاور سازمان توسعه تجارت ایران
✓مدرس و مشاور سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
✓مدرس و مشاور سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران
✓مدرس و مشاور شرکت انتقال گاز ایران
✓مدرس و مشاور شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی جم
✓مدرس و مشاور شرکت بین‌المللی صنایع نفت و گاز (OILMICO)
✓مدرس و مشاور شرکت مهندسی و توسعه نفت
✓مدرس و مشاور مدیریت کیفیت در صنایع نفت،گاز و پتروشیمی(ISO/TS 29001)
✓مدرس و مشاور شرکت‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی کسب و کار





بایگانی



چگونه یک متن تبلیغاتی تاثیر گذار بنویسیم؟

پنجشنبه, ۷ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲ ق.ظ

می خواهید برای کسب و کار خود تبلیغ نمایید؟ این نکات و مراحل را دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

  •  با برجسته ترین برتری کالا یا خدمات خود شروع کنید این همان چیزی است که می خواهد به چشم بیاید. آن را بیابید و مشخص کنید. شاید انتخاب این برتری برای شما خیلی ساده نباشد اما برای این منظور کافیست از خود بپرسید کالا و خدمات شما چه برتری دارد که آنرا از محصولات دیگر متمایز می کند؟ چه چیز خاصی دارید؟ آیا این برتری قیمت است؟ راحتی یا قابلیت اطمینان است؟

  •  تیتری که توجهات را به خود جلب کند بنویسید. رعایت این اصل در تبلیغات بسیار مهم است مردم در حال بمباران شدن با اطلاعات هستند و به خصوص در اینترنت چیزی را می خوانند که توجهشان را جلب کرده باشد وگرنه به راحتی آن را نادیده می گیرند. اگر تیتر شما جلب توجه نکند، آنگاه احتمالاً همه چیز از دست رفته است چون احتمالا کسی آنرا نمی خواند.

  •  لیستی از همه ویژگی های کالا یا خدمات خود تهیه کنید سپس هر کدام از آنها را به صورت بهره ای برای مشتریان ترجمه کنید. یعنی مشخص کنید این ویژگی چه سودی برای مشتری دارد. باید خود را در موقعیت مشتری فرض کنید ببینید چه استفاده ای از این ویژگی می توانید بکنید؟

به عنوان مثال نگویید که مثلاً محصول شما سریع است سریع بودن یک ویژگی است بلکه بگویید با این محصول شما وقت آزاد بیشتری دارید یا کمتر وقت شما تلف می شود. یا حتی بهتر است تصویری بکشید که در آن مصرف کننده محصول شما فرصت کافی برای پیاده روی یا خواندن یک کتاب یا استراحت کردن دارید.


  • متنی بنویسید که با احساسات مخاطب رابطه برقرار کند. مثلا اگر خمیر دندان می فروشید احتمالاً یکی از خصوصیات آن این است که حاوی فلوراید است. اما اگر بخواهید این ویژگی را به این صورت بیان کنید: «حاوی فلوراید» یا « پوسیدگی کمتر دندان» کمی کسل کننده به نظر می رسد می توانید به جای آن از این عبارت استفاده کنید:« با بوفو مسواک بزنید تا از مته دندانپزشک در امان باشید!» به این ترتیب شما یک ویژگی کسل کننده و تکراری را به با پیامی قوی بیان کرده اید و آنرا با ترس از کار دندانپزشک پیوند داده اید. آیا به نظر شما این از عبارت « حاوی فلوراید » موثرتر نیست؟


  • کار را با نقاط قوت خود برای فروش بیشتر آغاز کنید. چند پاراگراف اول شما بسیار مهم هستند. از این چند خط استفاده کنید تا مشتری را به خرید کردن ترغیب کنید. آن گونه بنویسید که مشتری برتری های مهم کالا یا خدمات شما را لمس کند و او را برای خرید جذب کند. نیازی نیست که به جزئیات بپردازید در ادامه می توانید این کار را انجام دهید. بزرگترین اسلحه خود را اول بکشید!


  • توصیه به خرید بسیار کمک می کند. وقتی که دیگر مشتریان شما با تجربه خوبی و رضایتی که از شما داشته اند به دیگران توصیه خرید می کنند فروش شما بالا می رود البته این توصیه خرید باید باور پذیر باشد. وقتی که در اینترنت تبلیغ می کنید اعتبار بالا داشتن کار سختی است بنابراین مردم به سختی به شما اعتماد می کنند. و به همین دلیل توصیه نامه های دیگر مشتریان بسیار مفید است. برای اینکه اعتبار این توصیه ها را افزایش دهید می توانید از افرادی که از کالا یا خدمات شما راضی بوده اند بخواهید اطلاعات تماس خود را هم پس از بیان نظراتشان در اختیار بگذارند.


  • با سبکی آشنا بنویسید. نباید افراط کنید یا خود را خیلی دوستانه جلوه دهید و در تعریف از کالا یا خدمات خود زیاده روی کنید. فقط آنچه را که باید، بگویید به همین سادگی!


  • تکلیف خود را مشخص کنید این متن را برای چه کسی می نویسید. آیا مشتری شما فردی جدی است؟ فردی با احساسات لطیف است؟ برای چنین فردی از چه لحنی باید استفاده کنید کلام خود را مطابق با مخاطب خود آماده کنید.


  • یک مرحله مانده به پایان نوشته باید این ویژگی ها به مشتری القا شود.

– باید مشخص کند که این یک معامله یا فرصت خوب است مثلاً 40 درصد تخفیف در اختیارش قرار می گیرد.

– باید خیال مشتری از نظر زمان انجام خدمات یا تحویل کالا راحت باشد و بداند که این کار حتما در کمترین رمان ممکن انجام می شود. مانند این عبارت ” فقط در 5 روز کاری”

– باید با کمترین ریسک یا بدون ریسک باشد. مانند این عبارت که خیال خریدار را راحت می کند: ” تا 90 روز بدون هیچ پرسشی در صورت عدم رضایت پول شما بازگردانده می شود.”


  • و آخر از همه باید به خواننده بگویید که چکار کند، مثلاً «تلفن را بردارید و هم اکنون با ما تماس بگیرید» یا « برای اینکه در اولین فرصت آن را دریافت کنید اینجا کلیک کنید!» احتیاجی به گفتن نیست که جزییات و مراحل سفارش باید ساده، واضح و در بهترین محل برای دید باشد.

با توجه به این نکات متوجه می شوید که برای انجام تبلیغات خوب باید با احساسات مشتری خود رابطه بر قرار کنید.

فروش محصول به تحت کنترل در آوردن احساسات خریدار برای القای نیاز خرید به آنهاست و اگر در این کار موفق باشید آنها از شما خرید می کنند نگران نباشید.

آیا این کاری غیر اخلاقی است؟ خوب باید بگویم این به خود شما بستگی دارد اگر با صداقت کالا و خدمات مناسب در اختیار او قرار داده باشید و مشکل او را با کالا و خدمات خود رفع کرده باشید اگر دروغ نگفته باشید کار غیر اخلاقی نکرده اید بلکه مشتری را قانع کرده اید تا کالا یا خدمات ارزشمند شما را خریداری کند. اما به خاطر داشته باشید اگر با فریفتن مردم سعی در جلب مشتری داشته باشید حتی اگر بتوانید چیزی هم به آنها بفروشید این کار دوباره تکرار نخواهد شد و نمی توانید بلند مدت به این روش ادامه دهید تازه اگر گرفتار مشکلات قانونی نشوید. بنابراین بدون گول زدن مشتری باید سعی کنید او را وارد معامله ای برد-برد نمایید تا یک مشتری وفادار داشته باشید.


نوشته: تیم نورث


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۱۱/۰۷
دکتر حسنعلی محمودی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی